keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Koristeelliset kakut-lehtiSain yhteistyötarjouksena arvioitavaksi uuden Koristeelliset kakut-lehden, jonka varmasti moni onkin bongannut kauppojen lehtihyllyillä. Lehden julkaisija DeAgostini on tuonut kauppoihin eräänlaisen keräilysarjan, jossa lehden mukana tulee myös resepteissä käytettävät leivontavälineet. Lisäksi lehti antaa paljon ideoita ja vinkkejä leivontaan sekä koristeluun.
Ensimmäisen lehden mukana tuli siis perhosenmuotoiset pikkuleipämuotit, cupcake tarjoiluteline sekä pinkki koristehile. Cupcake telineen pahvinen ulkomuoto ei ollut minun mieleeni, mutta pidin kovasti perhosmuoteista sekä koristehileestä. Miinuksena koristehileessä oli kuitenkin että sitä ei suositeltu käytettäväksi syötävien koristeiden kanssa.
Lehti oli myös melko ohut vaikka toisaalta siitä sai itsellekkin inspiraatiota leivonnaisten koristeluun. Lehti on mielestäni suunnattu aloitteleville leipureille ja vaihe vaiheelta etenevät kuvat ovatkin hyvin selkeitä ja havainnoillistavia.
Lehden yleisilme oli värikäs, iloinen ja selkeä. Sisältöä olisi voinut olla hieman enemmän, mutta plussaa oli mukana tulevat leivontatarvikkeet ja tutoriaalit. Myös lehden idea on tosi kiva, kerrankin jotain uutta!

Koristeelliset kakut on lisäksi tietysti myös Facebookissa , jossa on lisäksi kilpailu käynnissä vielä 10.4 asti. Kannattaa osallistua, sillä siinä voi voittaa Kitchen Aid-yleiskoneen!

Ei kommentteja: