lauantai 6. huhtikuuta 2013

Shock-o-late mousseOlettekos huomanneet Alpro Airy & Creamya, joka on valmistettu täysin jälkiruokia varten? Se valmistetaan soijapavuista, jotka on ensiluokkaisia ja vastuullisesti kerättyjä. Alpro Airy & Creamy on myös terveellisempi, sillä siinä on 45% vähemmän rasvaa kuin eläinperäisessä kermassa.
Nimensä mukaan Alpro Airy & Creamy myös vispautuu alle parissa minuutissa ja tuloksena on ihanan kuohkea ja myös herkullinen vaahto!

Alpron kasvipohjaiset tuotteet ovat hyvä vaihtoehto eivätkä ne kuluta niin paljon ympäristöäkään. Alpro toimii vastuullisesti myös ympäristön kannalta, sillä tuotteiden pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä, kiinnittää huomiota kuljetusten päästöihin sekä käyttää gmo-vapaita (geenimuuntelemattomia) soijapapuja.

Tämän innoittamana väsäsin Alpron sivuillakin olevan ohjeen, nimittäin siis suklaamoussea! Moussesta tuli kuohkeaa ja maukasta. Täytti oikein hyvin makean nälän! Vieläpä helppoa valmistaa ja näiden tekeytyessä jääkaapissa voi sillä völin vaikka nuolla kulhon.....
Shock-o-late mousse

100g tummaa suklaata
1dl Alpro Airy & Creamy
30g margariinia
4 valkuaista
2 keltuaista

Koristeeksi:
appelsiinikuorta raastettuna
vispattua Alpro Airy & Creamy

Sulata suklaa ja voi miedolla lämmöllä kattilassa. Vatkaa Alpro Airy & Creamy vaahdoki. Sekoita varovasti käännellen suklaan joukkoon. Vatkaa keltuaiset, vatkaa lopuksi valkuaiset vaahdoksi. Lisää seokseen ensin keltuaiset sitten valkuaisvaahto varovasti käännellen. Kaada tarjoilukulhoihin ja laita jääkaappiin kahdeksi tunniksi.
Koristele raastetulla appelsiininkuorella, suklaaraasteella ja vispatulla Alpro Airy & Creamylla


Ei kommentteja: